Workflow

Mår dina anställda bra så mår teamet bra.

Stöd dina medarbetare till att nå sin fulla potential. Hjälp dem att balansera sin vardag så de förblir positiva och produktiva. Vi skapar en plats för dig att utforska nya vägar och nya sätt att mötas på. Allt för att öka ert välmående.

 

Samla dina anställda och boka in något av våra paket där välmåendet är i fokus. Aktiviteten pågår 1-1,5 timme. Efter väljer du mellan frukost/lunch/middag. Utforska våra alternativ här nedan. Har ni andra önskemål så är vi öppna för att hjälpa er. 

charanjeet-dhiman-yu68YtSelPQ-unsplash.jpeg

GUIDAD MEDITATION/MAT 

På vilket sätt kan ni dra nytta av meditation? Teamet blir närvarande och mer fokuserade. Därifrån kan ni hämta inspiration, självkänsla och glädje. Under denna aktivitet går vi genom en guidad meditation för att slappna av och landa. Vi fortsätter med stressreducerande övningar.

 

Avslappning • Närvaro • Fokus • Andning 

helena-lopes-e3OUQGT9bWU-unsplash_edited.jpg

MEDVETEN RÖRELSE/MAT 

Här får ni möjlighet att landa i kroppen och släppa tankar för en stund. Det är när vi släpper taget kreativiteten börjar flöda och insikter komma. Vi börjar med att grunda oss för att komma i kontakt med vår trygghet och stabilitet. Vi skakar för att släppa det gamla för att sedan öppna upp för nya utmaningar på arbetet och i livet.

 

Medvetenhet • Närvaro • Kreativitet 

krakenimages-Y5bvRlcCx8k-unsplash.jpeg

TEAMWORK/MAT 

Vill ni öka samarbetsförmågan och skapa en djupare vi-känsla? Då är det här paketet för er. Genom olika gruppövningar kommer ni lära känna varandra på ett nytt sätt. Tillsammans skapar vi en kreativ och trygg arbetsmiljö. Ni går härifrån som ett starkare arbetslag.

 

Teamspirit • Trygghet • Gemenskap 

FE111FE6-5C4C-4BB0-9FEF-68F32BB51DAC.jpg

Jenny Hagman

0709246958

IMG_1533.jpeg

Anna Blume

0721633418

Vid intresse och frågor mejla eller ring oss.